Spelnyheter » Klassiker

Kategori: ‘Klassiker’

Betta live på sportevenemang

Friday, March 13th, 2009

Det finns mycket kul att göra inom spel- och sportvärlden. Det finns enmanssporter, lagsporter, turneringar och så vidare i all oändlighet. Men det är möjligt att det inte finns någonting av allt det här som är roligare än att gå på sportevenemang och under tiden betta på liveodds via mobilen. Tala om den perfekta kombinationen mellan att delta och att vara åskådare! Ifall man inte har möjlighet att delta vid det faktiska evenemanget är det ju alltid guld värt att sitta framför teven och följa matchen medan bettandet pågår parallellt. En stor favorit är UEFA Champions League när de direktsänds. Då kan man dra ihop närmaste vännerna, äta en god middag ihop och sedan slå sig ned bänkade framför teven, redo att förhoppningsvis dra in en slant eller två på sin bettningsförmåga.
Den tjugonde maj i år spelas UEFA cupfinalen i Istanbul, och supportrarna dividerar redan om vilka lag som kommer att möta varandra och än intressantare – vilket lag som kommer att vinna! Det finns många olika förhoppningar och gissningar, men vi måste alla hålla oss till tåls till dess att de riktiga resultaten börjar trilla in.

Det finns riktigt bra odds när det gäller livespel på bwin.com, så där är vi förstås frekventa besökare. Där kan man spela på sina favoritmatcher i UEFA Cupen dygnet runt, med riktigt bra odds, och allt som krävs är en snabb registrering. Självklart har man en stor fördel ifall man själv har en del fotbollskunskaper, eftersom att det då blir lättare att förutsäga vilka spelare och lag som kommer att göra bra ifrån sig.
Vi gillar bwins förmåga att veta vad deras besökare vill ha och själva har samma entusiasm för livespel och sports betting.

UEFA Cupen är helt klart det mest populära mästerskapet när det kommer till europeisk klubbfotboll, efter UEFA Champions League. Debatterna går varma så fort någon råkar släppa in ett mål, får ett fult kort, vinner eller åker ut. Det här är verkligen sport på sin finaste nivå, och ifall man är tillräckligt insatt kan själva bettandet vara en otroligt rolig del, i synnerhet om det görs live från mobiltelefonen. Det här är en ny teknik vi prisar högt, och det ska bli spännande att se hur tekniken kommer att utvecklas de närmaste åren när det kommer till betting. Både offline och online kan mycket hända.
Framöver väntar en hel del andra mästerskap och ligor, så som Englands Premier League, Serie A i Italien, Primera División och så vidare. Det kommer verkligen bli en del ödesdigra ögonblick i de matcherna; en del kommer att lämna planen i förtvivlan, andra i extas.

Överhuvudtaget händer det mycket i den gyllene sport- och spelvärlden just nu och vi är väldigt nyfikna på att se hur allt ska sluta. Det ideala är förstås att åka till de faktiska länderna där spelen hålls, men för den som inte har tid eller råd är utbudet på sportsevent stort på nätet så att det räcker. Det vi ser fram emot mest just nu är förmodligen ändå UEFA Cup 2009, som verkligen kommer att bli något extra. Ifall spelgudarna är med oss kommer de olika resultaten även ge resultat i våra spargrisar, så vi är redo med oddsberäkningen! Även inom betting handlar det ju mycket om taktik, att vara strukturerad, att vara kunnig och uppdaterad, kanske till och med att vara bra på att samarbete.

Det kommer att bli ett spännande år när det kommer till globala och lokala sporthändelser, för att inte tala om de olika poker- blackjack, backgammon och andra onlinespel som vi enligt tradition kommer att fördjupa oss i. Träningen, förväntan, försnacket och förberedelserna fortsätter… Stay tuned!


Ice Climber

Monday, December 22nd, 2008

Kommer du ihåg Ice Climber? För oss som var relativt tidiga med NES (Nintendos trevliga 8-bitars konsol) så var det Ice Climber som ingick, lite senare fick man med Super Mario Bros eller Duck Hunt. För att vara ett så simpelt spel var det väldigt underhållande och är faktiskt än idag. Ice Climber har 32 banor eller berg och kan spelas av en eller två spelare. Man kan då dessutom välja om man vill försöka samarbeta och ta sig så långt som möjligt eller helt sabotera för varandra. Spelet går ut på att med hjälp av sin ishacka ta sig upp till bergets topp och där få tag på kondoren (jag tror att det är en kondor) som flyger längst upp. Spelet är en typ av plattformsspel och man rör sig alltså uppåt från plattform till plattform och kan hacka hål i dem med ishackan. Man har inte någon möjlighet att spara sina framgångar men däremot kan man faktiskt välja vilken bana man ska börja på. Det gör att spelet är väldigt omväxlande och man kan faktiskt välja att ge upp på en bana om man verkligen inte klarar den. Dessutom är spelet fyllt med små lustigheter som till exempel den irriterande isbjörnen med bermudashorts och solglasögon. Om du har en NES och inte har spelat Ice Climber är det på tiden att du gör det nu. 

Poker online Casino Pokerspelaren Ladda ner musik

© 2007 ComputerGame.se Om Computergame.se Sitemap